Beef Wellington ja sahti

Mission accomplished ✅

Kyseltiin Facebookissa loppuvuodesta, mitä safkaa meidän pitäisi tehd. Onnetar arpoi ehdotusten seasta Beef Wellingtonin sahdin kera. Meni hetki saada käsiin sahtia ja toinen hetki kerätä rohkeus haasteen suorittamiseen. Muttä tämä meni lopulta hienosti maaliin!

Ei uskallettu vielä hirveästi lähteä soveltamaan, joten teimme pääosin tämän K-Ruoka -reseptin mukaan. Duxelle ja kinkun määrä apinoitiin tästä Gordon Ramsayn reseptistä. Pottumuusi puolestaan meni melko puhtaasti Philadelphian ohjeen mukaan.

Sahdin kävin ostamssa Heinolan Heilasta Oulu-roadtripiltä kotiin palatessa. Koti-ikävä oli jo sen verran kova ja kiire kotiin, etten edes tajunnut, että kaupan perältä olisi löytynyt vielä erillinen pienpanimokauppa, Hilpeä. Noh, ensi kerralla…

Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *