Ribsejä ja bisseä – vieraana tuore suomalainen kiertolaispanimo

On aina mukava tavata uusia ihmisiä ja varsinkin niitä, jotka rakastavat hyvää olutta yhtä paljon kuin me. Jokin aika sitten bongattiin lehdestä juttu futisjoukkueelle tehdystä omasta bissestä, mikä kuulosti mielenkiintoselta ja mukavasti paikalliselta. Ajateltiin laittaa jätkille viestiä ja kutsua syömään ja kertomaan uudesta After Game -oluesta. Jäbäthän suostu tulee ja meillä oli mitä hauskin ilta!

Olutprojektiin kuuluu kaiken kaikkiaan seitsemän kaverusta Kirkkonummelta, Espoosta ja Vantaalta, joita yhdistää rakkaus jalkapalloon sekä hyvään olueen. Saimme porukasta paikalle Patrik Harperin, Petrik Saaren ja Patrik Viljasen.

After Game ruis-APA kehitettiin jalkapallojoukkue FC Kaljamahoille ja valmistettiin Lohjalla United Gypsies Breweryllä. Ensimmäistä After Game olutta tehtiin futisjoukkueelle vuosi sitten kotikutoisesti 30 litran erä, minkä jälkeen heräsi ajatus myös myyntiin saatavasta oluesta. Tällä kertaa sitä on valmistunut 500 litran erä. Tätä kirjoittaessa vietetään parhaillaan After Game:n julkkaribileitä Sportsbar Töölössä ja olut on löytänyt tiensä kauppojen hyllyille.

Jäämme odottelemaan mielenkiinnolla seuraavia mahdollisia lanseerauksia After-olutperheestä! Jatko tapahtunee Kama Brewery -brändin alla, joka on kaverusten perustama kiertolaispanimo. Ideana on tehdä oluita yhteistyössä useiden suomalaisten (ja miksei virolaistenkin) pienpanimoiden kanssa.

Meidän homma oli valmistaa illan safkat ja tällä kertaa valmistui ribsejä, papuja ja cole slaw:ta. Bisse toimi mainiosti safkan kyytipoikana ja luultavasti hyvin myös palauttavana juomana pelin jälkeen. Ruoat tehtiin hyväksi todetuilla AmazingRibs.com-sivuston resepteillä. Jos BBQ-ruoka kiinnostaa niin tämä sivusto kannattaa ehdottomasti kahlata läpi.

Reseptit

Ribsit, kastike ja kuivamausteseos

Ribsit
BBQ-kastike
Memphis Dust -kuivamausteseos

Coleslaw

Lisäsimme salaattiin retiisejä ja jalapenoja kuten reseptissäkin vinkataan.

Pavut

Yksi kommentti artikkeliin ”Ribsejä ja bisseä – vieraana tuore suomalainen kiertolaispanimo”

Jätä kommentti