Panimovisiitti: Fat Lizard

Kävimme onnittelemassa juuri 5 vuotta täyttänyttä Fat Lizard -panimoa. Juttelimme juovan johtajan (tunnettu myös toimitusjohtajana) Heikki ”Hessu” Ylisen sekä luovan johtajan Topi Kaireniuksen kanssa. Höpöteltiin kuluneesta puolivuosikymmenestä ja kurkisteltiin seuraavaan.

Monet pienpanimot aloittavat koti- tai autotallipanimoina. Niin myös Fat Lizard sai aikanaan alkunsa. Mutta siinä, missä yleensä aloitetaan kovin manuaalisella kotipanomeiningillä ja siitä pidetään kiinni niin kauan kuin voidaan, Fat Lizardilla toimittiin täysin toisin. Alkuperäinen 20 litran laitteisto on miniatyyri nykyisestä.

Fat Lizard ja Olarin Panimo muodostavat Olariin erittäin kivan kokonaisuuden. Tätä kokonaisuutta tulee täydentämään hienosti Fat Lizardille kesällä avautuva tap room. Osasyynä tap roomin avaamiseen, tai vähintäänkin ajoitukseen, on 500 000 litran tuotantorajan ylittyminen. Tällöin panimolta ei saa enää myydä vahvempia oluita mukaan.

Tsekkaa myös Topin terveiset koronakriisin alkuhetkiltä.

Yksi kommentti artikkeliin ”Panimovisiitti: Fat Lizard”

Jätä kommentti