Poikkeustilanne 4: Ouluun ja takas osa 1

Meidän korona-ajan projekti huipentui alkukesästä Oulun reissuun. Toimitettiin bisseä kotiovelle toripoliisin naapureille sekä kaikkialle matkan varrelle. Tämän reissun jälkeen meidän elkämässä alkoikin tapahtua oikein rytinällä, kun vaihdettiin molemmat työpaikkoja. Sanna itseasiassa vaihtoi kahteenkin kertaan. Molemmat pääsimme tekemään töitä oluen parissa: Jesse laittaa bisseä tölkkiin Fat Lizardilla ja Sanna vastaa yhdestä Suomen parhaista olutosastoista K-Supermarket Lasihytissä.

Mutta takaisin videon agendaan: kyseltiin matkan varrella panimoilta kuulumisia ja tässä ensimmäinen osa. Tässä pätkässä haastateltavana Pasi Kiiskinen Panimo Kiiskiltä sekä Jukka Karlstedt Kanavan Panimolta.

Pahoittelut, että osa sisällöstä ei ole enää kovinkaan relevanttia. Videomateriaalia ei ollut tarkoitus pitää ”pöytälaatikossa” näin kauaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Poikkeustilanne 4: Ouluun ja takas osa 1”

Jätä kommentti