Fat Lizard avasi taproomin!

Fat Lizard on ilahduttanut oluen ystäviä hyvillä oluillaan jo yli viiden vuoden ajan. Panimolta on toki voinut ostaa herkkuja mukaan kotiin aiemminkin, mutta vihdoin niistä voi nauttia vuoden ympäri myös paikan päällä! Pääsimme tutustumaan taproomiin päivää ennen virallisia avajaisia ja kyselemään baari- ja myymäläpäällikkö Viivi Valliukselta mistä on oikein kyse.

Taproomilta löytyy panimon omia tuotteita yhdeksässä hanassa. Mikäli omaa liskomehulempparia ei löydy hanasta, voi toki tölkkejäkin (tai lähinnä niiden sisältöä, hehheh) nautiskella paikan päällä. Panimon myymälä toimii samoissa tiloissa taproomin kanssa, joten tölkkejä voi ostaa näppärästi myös mukaan.

Omien oluiden lisäksi taproomilta löytyy kasvava valikoima amerikkalaisia viskejä sekä natuviinejä. Kirsikkana kakun päälle myyntiin tulee myös jenkkipanimoiden oluita. Avajaisissa huhuiltiin muun muassa sellaisista nimistä kuin Deschutes ja Russian River. Jäämme odottamaan innolla.

Tsekkaa myös aiemmin tehty haastattelu Fat Lizardin Topin ja Hessun kanssa!

Jätä kommentti