Mitä kuuluu meille, Espooseen ja poliisitutkinnalle?

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten edellisen videon kuvaamisen, joten päätimme niputtaa tärkeimmät tapahtumat yhteen videoon ja tehdä itsenäisyyspäivän kunniaksi tilannepäivityksen.

Duunit

Sanna siirtyi alkusyksystä K-Supermarket Lasihyttiin pyörittämään juomaosastoa. Pienpanimot olivat vahvasti edustettuna ”Laskassa” jo aiemminkin, joten parempaan työpaikkaa ei olisi voinut edes toivoa. On ollut mahtavaa huomata miten NeManniset ovat tuttuja jo osalle asiakkaista ja yhteistyökumppaneista. Otahan muuten seurantaa Lasihytin juomaosaston Instagram-tili @oluthytti.

Jessellä on lähes puolisen vuotta takana töitä Fat Lizardilla. Vaikka pienpanimoalan glamouria onkin varissut pois, oli kyseisen työpaikan saaminen lottovoitto. Vahva ylpeydentunne valtaa aina, kun näkee kaupassa tölkkejä tai ravintolassa kegejä, jotka tietää itse astioineensa. Jesseä taas voi seurata Instassa nimimerkillä @secanninen.

Espoo

Espoossa on olutrintamalla kesän, syksyn ja alkutalven aikana tapahtunut melkosesti. Ennen kiertolaisena toiminut Tired Uncle pisti pystyyn panimon Keran halleille. Aivan naapuriin muutti ennen Helsingissä toiminut 8-Bit. Näiden lisäksi pidemmän aikaa kiertolaisena vaeltanut Masis on muuttumassa itsenäiseksi panimoksi! Surullisempana uutisena tuli The Gallows Birdin sulkeutuminen, mutta onneksi Tapiolasta löytyy kuitenkin Gallows ilman ”the”-etuliitettä.

Poliisitutkinta

Avin meidän keväisestä olutroudauksesta tekemä tutkintapyyntö poliisille kuivui kasaan. Saimme muutaman kuukauden odottelun jälkeen kirjeen poliislta, jossa todettiin ettei esitutkintaa suoriteta, koska rikosta ei ole tapahtunut. Näinhän tämän pitikin mennä! Vielä lainauksena kirjeestä: ”Alustavien selvittelyjen perusteella pikemminkin vaikuttaisi, että Manniset ovat halunneet tukea pienpanimoita korona-aikana ja tämän vuoksi he ovat ilmaiseksi kuljettaneet oluita. Näin ollen asiassa on todettavissa, ettei alkoholirikoksen esitutkintakynnys ylity.”

Jätä kommentti