Hot wings -haaste

Eräänä tammikuisena päivänä ystävämme Veera ilmoitti tilanneensa satsin todella tulisia wings kastikkeita ja että kiinnostaisko haaste? No, tämähän oli selvä. Kun kastikkeet muutaman mutkan kautta vihdoin olivat Suomessa, päätettiin pistää pystyyn varsin itsetuhoiset kanabileet. Wingsejä seitsemällä eri kastikkeella. Veeran mukana tuli Olarin Panimolta myös Tatu ja legendaarisesta Black Door olutravintolasta tuttu Kusti.

Koska osallistujia oli tällä kertaa useampia, heitettiin wingsit ensin uuniin ja sen jälkeen nopee frittaus ja kananpalat kastikkeisiin. Kastikkeiden tulisuusaste nousi 700:sta scovillesta aina 2 miljoonaan. Aivan, luit oikein. Muutamat niistä teki aika häppää.

Alkupään miedoimpien wingsien kanssa nautittiin tulisuutta buustaavaa Olarin Panimon MC Taakibörsta Remix IPAa ja siitä sitten siirryttiin kevyempään Fat Lizardin Kivimies lageriin. Tai niinhän siinä oli tarkoitus toimia. Chilipäissä tuli kuningasidea testata myös Salama Brewingin triple IPAa, joten homma meni jossain vaiheessa aika mielenkiintoiseksi. Sannan viettäessä vielä tipattoman viimeisiä viikkoja alkoholittomista tuli myös testattua Nirvana Breweryn IPAa ja Big Dropin Pale Alea.

Kiitos Veeralle haasteesta ja mukaan pyytämisestä, sekä Tatulle ja Kustille mahtavasta seurasta. Tästäkin selvittiin hengissä, joten ei muutakuin seuraavaa suunnittelemaan!

Kastikkeet tilattiin Hot Headzilta.

Jätä kommentti