Kooste Super Bowl LV etkot -YouTube-livestä

Suurin vuosittainen urheilutapahtuma saapui jälleen, ja sehän tarkoitti, että oli myös aika vetäistä livelähetys. Saimme vieraaksi jenkkifutis- ja pienpanimofani Juuso Ilmelän. Juttelimme lähetyksen aikana muun muassa jenkkfitutiksen asemasta Suomessa, Super Bowl -mainoksista sekä tietysti oluesta!

Tällä kertaa juomiksi oli kunnon game day -henkeen valittu helposti tiputeltavia lager-oluita. Maisteluun olimme valinneet oluita Olarin Panimolta, Mikkelleriltä, Solmu Breweryltä, Fat Lizardilta ja 8-Bit Brewingiltä. Olipa sekaan eksynyt Budweiserkin.

Söimme perinteiseen tyyliin myös wingsejä muutamalla eri kastikkeella. Jesse vetäisi erittäin tulisia Da Bomb -kastikkeella maustettuja siipiä (tuttuja myös 7-kastikkeen hot wings haaste -videolta) aina kun kanava sai lisää tilaajia. Tsekkaa miten ajatus pysyi kasassa poltteen kasvaessa. Lopulta myös Sanna ja Juuso ”nauttivat” yhdet Da Bomb siivet kunnon joukkuehenkeä kunnioittaen.

Jätä kommentti