ARVONTA: Eeppinen growlereiden hakureissu

Keväällä ajelimme ympäri Suomea vieraillen panimoilla ja toimittaen bisseä kanssaharrastajille suoraan kotiovelle. Nyt on ikävä tien päälle ja aika tehdä taas jotain todella kahjoa. Olarin panimon grolwereita viikoittain juodessa olemme usein miettineet millaisia ovatkaan muiden kauempana sijaitsevien panimoiden bisset supertuoreena growlerista nautittuna. Joten otetaan asiasta selvää!

Growlerilla tarkoitetaan suoraan käymistankista tai kegistä täytettyä pulloa/kanisteria. Olut on tällöin niin tuoretta kuin vain mahdollista. Tosin sen säilyvyys on myös huonompi kuin normaalisti. Growlerit kannattaakin nauttia muutaman päivän sisällä ostamisesta.

Ajelemme alla olevan reitin läpi ja keräilemme matkalta mukaan growlereita panimoilta. Reittiin voit vaikuttaa ilmiantamalla panimon, jolta saa timanttista bisseä growlerissa, joko Facebookissa tai Instagramissa. Tägäämällä kaverisi, jonka kanssa haluaisit growlereita maistella, osallistut myös arvontaan, jossa voit voittaa mahdollisuuden päästä maistelemaan growlerit läpi meidän kanssa!

Tällä hetkellä meille on ehdotettu seuraavia panimoita (lihavoiduilta panimoilta growlereita löytyy pääsääntöisesti valikoimasta, lihavoittamoilta growlerit haetaan mikäli niitä on hakuhetkellä myynnissä):

Hakureissusta ja growlereiden maistelusta kuvataan luonnollisesti myös videoita meidän YouTube-kanavallemme!

Osallistu siis seuraavalla tavalla arvontaan:

  1. Käy tägäämässä kaverisi ja ilminantamassa hyvä growlereita myyvä panimo tässä Facebook-postauksessa ja/tai Instagramissa. Tee molemmat ja tuplaa mahdollisuutesi!
  2. Käy tilaamassa meidän YouTube-kanava. Arvonta tapahtuu, kun kanavalla on 500 tilaajaa.
  3. Olemme voittajaan yhteydessä arvonnan ratkettua ja sovimme tarkemmin, missä ja milloin growlereiden maistelu tapahtuu. Me keräämme growlerit kyytiin reitin varrelta ja ajelemme sen jälkeen voittajan kotipaikkakunnalle maistelua varten!

Jätä kommentti