Pimp my beer: Suklaa ja olut

Mikäs olisikaan ystävänpäivänä parempi yhdistelmä kuin hyvä bisse ja suklaa? Meidän oli tarkoitus tänä viikonloppuna kuvata ihan eri video, mutta ystävämme yllättivät meidät Kultasuklaan herkuilla. Tästähän aukesi mahtava tilaisuus opetella oluen ja suklaan parittamista! Laitettiin Google laulamaan ja selviteltiin mitkä yhdistelmät toimivat parhaiten. Lopputuleman voit tsekata videolta:

Valkosuklaa sai ystäväkseen pilsneriä (Crooked Staven Von Pilsner) ja hapanolutta (Mad Scientistin Raspberry Madness). Rocky road -suklaan kanssa testataan oatmeal stoutia (Panimoyhtiö X:n Oat of Nowhere) sekä suklaalla ja vaahtokarkilla maustettua stoutia (Brewdogin Layer Cake). Tumma suklaa taas paritetaan barley winen (Masis Breweryn Nomad’s Farewell) ja IPAn (Fat Lizardin All Out) kanssa. Katso videolta mitkä yhdistelmät toimivat parhaiten!

Mikäli oluiden ja herkkujen yhdistelmät kiinnostaa, tsekkaa myös oluiden ja jouluherkkujen yhdistelmät!

Yksi kommentti artikkeliin ”Pimp my beer: Suklaa ja olut”

Jätä kommentti