Levyhyllyn lempparit 1: Jenkkiräppiä

Meiltä pyydettiin jonkin YouTube-videon tekemään video meidän lempilevyistä. Päätettiin laittaa paremmaksi ja aloitammekin videosarjan, jossa käymme levyhyllymme sisältöä läpi! Jokaisella kerralla lautaselle nostetaan kolme levyä: Sannan valinta, Jessen valinta sekä yhteinen valinta. Ensimmäisellä kerralla tutkiskelimmme jenkkiräppiosastoa.

Levyvalinnat paritetaan oluiden kanssa, jotka mielestämme sopivat hyvin nautittavaksi kyseisen musiikin kanssa. Jokaiselta levyltä nostamme jalustalle 2 biisiä, joista pidämme erityisen paljon tai ovat meille jollain tavalla tärkeitä Alla tämän kerran levyvalinnat. Perustelut ja muut höpöttelyt löytyvät videolta.

Sannan valinta: Memphis Bleek / 534 (Olutparitus: Masis Brewery / Zinzö Zein)
Jessen valinta: The Game / Doctor’s Advocate (Olutparitus: Ruosniemi Brewery / Mahtaja)
Yhteinen valinta: Dilated Peoples / Expansion Team (Olutparitus: Fat Lizard / 101 California Pale Ale)

Jokaisen kerran biisinostot lisäämme alla olevalle Spotify-soittolistalle. Mikäli tuntuu, että meidän musamaku natsaa omasi kanssa, ota lista seurantaan!

Yksi kommentti artikkeliin ”Levyhyllyn lempparit 1: Jenkkiräppiä”

Jätä kommentti