Onko nää yhä hyviä? – Maistellaan lempparibissejä olutharrastuksen alkutaipaleelta

Oluen juomista on takana jo useita vuosia ja muutaman vuoden voimme jo sanoa myös olleemme olutharrastajia. Päätimmekin maistaa uudelleen niitä bissejä, joista harrastus varsinaisesti sai alkunsa joitain vuosia sitten. Maistuuko ne edelleen yhtä hyviltä? Onko oma maku tai mahdollisesti oluet muuttuneet matkan varrella? Tsekkaa videolta!

Juotavaksi valitsimme seuraavat oluet:

Näitä bissejä oli erittäin mielenkiintoista päästä maistamaan. Osin muistikuvat oluista olivat muuttuneet matkan varrella: esimerkiksi Jaipurin vaaleus yllätti täysin. Osa bisseistä ei yltänyt aivan muistikuvien tasolla, toiset taas jopa ylittivät odotukset. Näitä videoita pitää ehdottomasti tehdä lisääkin!

PS. Jos kiinnostaa videot, joissa me maistellaan eri olusia, tsekkaa myös pätkä, jossa testataan espoolaisia bissejä!

Yksi kommentti artikkeliin ”Onko nää yhä hyviä? – Maistellaan lempparibissejä olutharrastuksen alkutaipaleelta”

Jätä kommentti