Pimp my beer: Sushia ja olutta

Nyt paritetaan taas ruokaa ja olutta!

Hiukan tiukemman työviikon päätteeksi emme perjantaina jaksaneet alkaa tehdä ruokaa. Nappasimme Sannan työpaikalta K-Supermarket Lasihytistä paikan päällä tehtyä sushia mukaan. Sushia on toki todella kiva tehdä itse, mutta aina ei vaan jaksa.

Lasihytin oluthyllyllystä (ota IG:ssä seurantaan @oluthytti!) löytyi vielä pari sushille sopivaa kaleksia mukaan: Mikkellerin Japanese Yuzu Rice Lager sekä Thornbridgen ja Braybrooken kollabo Constance Noble Pilsner.

Aiemmin kuvatulla ”Joko nää maistuu” -videolla kyseltiin suosituksia saksalaisista vehnäoluista. Otimme yhden näistä ehdotuksista, Schneider Weisse Tap 4 Festweissen, testiin myös! Tämä löytyi Alkon valikoimista.

Mikkellerin lager oli kevyt ja raikas eli niin sanottu ”helppo” olut. Yuzua olisi meidän mielestä saanut olla enemmänkin. Ehdottomasti mieluummin kuitenkin tämä kuin bulkkilager. PIlsner oli mukavan maukas ja rapsakka. Sannan mielestä tämä sopi näistä oluista parhaiten sushin kanssa. Jessen suosikiksi nousi Festweisse. Sushin kanssa banaanisuus siirtyi taka-alalle, ja mausteisuus nousi kivasti esiin.

Jätä kommentti