Juova hanahuone – suomalaisten pienpanimo-oluiden mekka keskellä Helsinkiä

Päästiin tsekkaamaan Helsingin Kaisaniemeen avautunut Juova hanahuone muutama päivä ennen avajaisia sekä soft openingin yhteydessä. Kuvailtiin videolle kuulumisia sekä Juovan puuhamiehiltä että muutamilta tutuilta oluthahmoilta.

Juovan taustalta löytyy 7 suomalaista pienpanimoa (Olarin panimo, Maistila, CoolHead, Tuju, Mallassepät, Tired Uncle ja Etko) ja maahantuojista Imbibe International sekä Pien. Lisäksi tarjolla on muun muassa mahtava valikoima lambiceja sekä Carsin & Friendsin maahantuomia viinejä.

Juovan taustahahmojen lisäksi saimme haastatteluun esimerkiksi Teemu ”bönthööböntöö” Lahtisen, joka kertoilee muun muassa Bierkkalan kuulumisia. Masis Breweryn Laura ja Janne antavat päivityksen Keran halleille avautuvan panimon tilanteesta. Tsekkaa videolta myös loput haastattelut!

Jätä kommentti